Jag heter Linnéa Magnusson och går samhällslinjen på Västerhöjdsgymnasium.

Jag vill göra en hemsida med recept på olika smoothies för olika tillfällen i livet.
Det kommer vara en blandning av nyttiga och enbart goda smoothies. Jag skapar denna webbplats som en examinationsuppgift i kursen webbutveckling WEU01.

Jag kommer att använda mig av eget skapat material, och kommer att följa upphovsrättslagen.Det som jag vill uppnå med webbplatsen är att folk ska uppskatta recepten som jag publicerar. Min målgrupp är alla som gillar smoothies.

Den pedagogiska kopplingen – Förklara hur arbetet med webbplatsen uppfyller läro/kurs-planen, hur skolarbetet med webbplatsen gått till och rollfördelningen elever/lärare. Vi har jobbat med webbutvecklingskursen på följande vis. först började vi med sidolatoutanalyser, hur sidorna är uppbyggda grafiskt och tekniskt samt hur detta påverkar upplevelsen av de olika hemsidorna. Vi har översiktligt jobbat med PUL och andra lagar. vidare så jobbade vi med HTML5 plus CSS 3 för att nu fortsätta med WordPress på Webbstjärnan. vår lärare har haft genomgångar och vi har jobbat med inlämningar.  vi har lärt oss lite av varje och kan nu sätta upp sidor med dessa tekniker.

Upphovsrätt –  Recepten som finns på hemsidan är antingen egengjorda eller tagna från folktraditionen så kallad ”Public Domain”, det är inte plagiat eftersom att recept är allmän kännedom om det inte är ett väldigt speciellt recept.

Motivering till varför bidraget borde få pris –  det är en väldigt rolig hemsida med goda smoothies och lätta recept.

Jag har lärt mig hur en hemsida är uppbyggd och hur man skapar en hemsida.