Banan- och limecolada

  • 1 – 2 mangofrukter (ev. extra till garnering)
  • 4 – 6 passionsfrukter
  • 1 l kokosdryck
  • 1/2 tsk chilipulver
  1. Skala och riv ingefäran.
  2. Mixa bananerna med ingefära pressad limesaft och kokosmjölk.
  3. Servera i glas och garnera med mynta.

Green Banana Beside Yellow Banana

mango & kokosdryck

  • 1 – 2 mangofrukter (ev. extra till garnering)
  • 4 – 6 passionsfrukter
  • 1 l kokosdryck
  • 1/2 tsk chilipulver
  1. Skala mangon och skär i bitar. Låt mangobitarna ligga i frysen i minst 2 timmar, eller allra helst från dagen innan.
  2. Sila massan från passionsfrukterna. Använd saften. Spara passionsfruktfröna till garnering.
  3. Lägg de frysta mangobitarna, passionsfruktjuicen och kokosnötdryck i en mixer och mixa tills mangon är fördelad.

Coconut Fruit Sliced Into Two